tiistaina, heinäkuuta 15, 2014

MÖKKIELÄMÄÄ

DSC_0459 DSC_0439 DSC_0474 DSC_0472 DSC_0456
Takana ihania mökkeily lämpötiloja, eli mikäs parempaa ku olla mökillä. Mentiin perjantaina ja pois tultiin kyllä jo sunnuntaina kun maanantaina oli töitä. Musta tuntuu, etten oo koko loman aikana nukkunu yhtään, tai sit kärsin jonkinlaisesta väsymyksestä. Tää viikko kuluukin töissä, sekä perjantaina mulla on synttärit ja mulla on mopokoulussa eka ajotunti ja sitten sen jälkeen on teoriakoe (jota en saa läpi). Nauttikaa tekin rakkaat lukijat ihanista säistä! <3

3 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia itte diggailen vähä pidemmistä postauksista mut kukin tyylillään :) Lisäks sivupalkissa toi susitut tekstit on aika turha, sen tilalla vois olla vaikka kuva susta ja jotain tietoja mitä lukijat tarttee sust :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaa on ehkä vaa parempi etten kirjoita mitään kilometri tekstejä, ku ei ne kiinnosta ketää, tai ei niitä aina jaksa lukee. Ja se tietoa minusta - gadgetti on kyllä tuloillaan :D. Mut kiitos kommentista Matu :).

   Poista
 2. Koska uutta postausta? Lähes joka päivä tulee käytyy tääl sun blogis kattomas, kiinnostaa kuulla mitä sulle kuuluu ym.. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit piristää päivää, kiitos!