sunnuntaina, syyskuuta 28, 2014

CURRENT BEAUTY FAVORITES
1 2 3 4 5 1. Moroccanoilin hoitoöljy, tää on kuulunu tosi kauan mun lemppareihin. Tää tekee latvoista ihanan pehmoset ja kosteuttaa samalla mukavasti. Oon myöskin ihan hullaantunu kaikkiin ihanan tuoksuisiin hiusaineisiin ja tää kuuluu niihin. 
2. Synergenin käsirasva, uskoisin tämän olevan monelle tosi vieras merkki (?) Tän sain siis Saksasta rossmannin tehtaalta. Tää on ehdottomasti maailman parhaimman tuoksuista käsirasvaa! Ja kosteuttaa ihanasti käsii nyt kun talvi tulee ja kädet tuppaa kuivumaan.
3. Aussien shampoo ja hoitoaine, oh gad. Nää on mun ehdoton lemppari shampoo ja hoitoaine, tää tuoksuu ihan taivaalliselta ja tekee hiuksista pehmeet.
4. Synergenin naamanpesuaine, en tiedä oikeeta määritettä :D mutta tällä on ollu varmaan paras vaikutus mun naamaan verrattuna kaikkiin maailman kokeiluihin. 
5. Baby lips, tää on ihan jees. Oon ollu yleensä ottaen vähän pettyny baby lipseihin, mut kyllähän nää ihan kivoja on. Tää "väri" on sillai jees, että tää ei värjää huulia, mutta tuo silti kivan kiillon huuliin!

2 kommenttia:

  1. Mistä oot ostanut tuon hoitoöljyn ja shampoon&hoitoaineen? :-) muttajoo, kiva postaus, tykkään muutenkin blogistas!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoöljyjä saa joistain kampaamoista, ja nyt on tullut jonnekkin sokoksille myyntiin, ja kiitos paljon :-)

      Poista

Asialliset kommentit piristää päivää, kiitos!